joi, 17 februarie 2011

Card Bancar Steaua

  Steaua lanseaza un card de debit cu reduceri importante pentru toti suporterii clubului. Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor efectuate de clientii bancii la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul FC Steaua. 
  Cardul va fi disponibil in toate agentiile Raiffeisen Bank din tara incepand cu luna aprilie 2011 si ofera o reducere de 10% la toate biletele si abonamentele pentru meciurile echipei Steaua, precum si la toate produsele de catering achizitionate in timpul evenimentelor sportive, in interiorul stadionului.
  Posesorii cardului beneficiaza, de asemenea, de o reducere de 50% la turul stadionului si al muzeului daca platesc biletele cu cardul si de o reducere de 10% la toate produsele achizitionate din magazinele Steaua sau de la magazinul on-line al Clubului.
  Folosind cardul personalizat, suporterii vor putea achizitiona diferite produse unice, cu autografele jucatorilor. Mai important decat atat, Raiffeisen Bank doneaza 0,5% din valoarea tranzactiilor facute de ei la comercianti catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul FC Steaua. Raiffeisen Bank va directiona tot catre Centrul de Copii si Juniori din cadrul clubului si jumatate din taxa anuala de administrare a cardului, care este de 10 RON.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu